WEB AGENCIJA

Kreativno razmišljanje

U ravnoteži između preciznosti i intuicije, svaki dan istražujemo nove kreativne putove kroz kombinacije slika, tekstova i alata, gledajući stvarnost iz druge perspektive. Uvijek smo bili uvjereni da je kreativno razmišljanje pokretač novog razvojnog modela koji vam može pomoći uštedjeti najdragocjeniji resurs danas: vaše vrijeme.

USLUGE WEB AGENCIJE

Web Strategija

Na sve konkurentnijem i globalnom tržištu, okruženju koje se stalno širi i razvija, planiranje učinkovite web strategije postalo je temeljnim korakom za osiguravanje učinkovitog povrata u smislu profitabilnosti. Social network, mobile, landing page, google adwords, advertising su xsamo neki od alata koje koristimo za postizanje vaših ciljeva.

Izrada web stranica

Izrađujemo web strance, corporate stranice za tvrtke ili e-commerce. Izradu provodimo u WordPressu, Joomli ili pisanjem izravno u kodu. Imate li korporativni CRM i želite sučeliti web stranicu? Nema problema! Konačno, nikad ne zaboravljamo instalirati svaki alat za praćenje s Google task Managerom, optimizirati SEO i ako imate Facebook stranicu sigurno nećemo propustiti instalirati pixel.

Grafički dizajn

Ukoliko tvoja tvrka nema izrađen vizualni identitet, logotip, vrijeme je da ga napravimo! Ali ne ostavljajte ga samog, važno je razviti korporativnu osobnu iskaznicu s posjetnicama i memorandumima. Izrađujemo sve vrste grafika, letaka, logotipa, kataloga, mapa … itd.

Sve što ima grafički sadržaj, možemo napraviti. Pokušajte pitati, bez obaveza.

Video

Koliko ste puta vidjeli kratki video na Facebooku i pomislili: “Trebao bi ga i ja napraviti ali tko zna koliko će me to koštat…!” Isprobaj nas: pošaljite nam videozapise koje ste napravili vi ili vaši klijenti i za 24 sata vaš uzbudljivi videoisječak bit će spreman i nećete moći dočekati da ga postavite na svoju Facebook stranicu. Ukoliko želite neko određenije rješenje slobodno nas kontaktirajte.

Lead generation

Ako tražite klijente, potencijalne klijente, potencijalne kupce ili sastanke za svoje agente, onda je ovo usluga za vaše potrebe. Pay4lead je trenutno najtraženija usluga na tržištu i do sada je dostigao tri izdanja. Proizveli smo više od 30.000 kvalificiranih potencijalnih leadova u različitim sektorima: zajmovi s osiguranjem plaće, dugoročni najam, dizala, mehaničari, višenamjenski pisači, vjenčanja, stomatolozi, usluge za tvrtke, billboardsi, itd …

Google Adwords

Ne možeš pronaći svoju tvrtku na Google-u? Postoje različita rješenja za ovo pitanje, ali jedno od njih su Google Ads kampanje. Što to znači? Google Ads certifikat, koji mi posjedujemo, profesionalna je akreditacija koju Google nudi korisnicima koji pokazuju stručnost u aspektima Google Adsa. Certifikat za Google Ads omogućuje vam da dokažete da vas Google prepoznaje kao stručnjaka za mrežno oglašavanje.

Facebook

Nemaš vremena? Ne znate od kuda krenuti? Zapravo, znate što trebate, ali ne znate kako to realizirati ?
Mi to radimo za vas. Upravljamo vašom Facebook stranicom, vašim personaliziranim sadržajem i vašim reklamnim kampanjama s ciljem povećanja vaše popularnosti, konsolidacije korisnika i pronalaska novih kupaca. Ako imate određene projekte ili želite naprednije aktivnosti, bit ćemo oduševljeni što ih možemo realizirati za vas.