Posebne usluge

Prepayd / Retail

Pay4Call

Organiziraš li event? Volio bi imati telefonsku uslugu za davanje informacija svojim klijentima, ali još ne znaš koliko ćeš telefonskih poziva primiti? Želiš li virtualnu sekretaricu bez troškova plaćanja po satu?

Želiš li plaćati samo primljene pozive?

Ako si postavljaš ovakva pitanja, tada je za tvoje potrebe najprikladnija Pay4Call usluga.

Pay4Call je prepaid, nadoplativa usluga, jednostavna poput telefonske nadoplate za mobilni telefon. Kupljeni kredit će se umanjivati samo kada budemo obavljali pozive za tebe. U svakom trenutku znati ćeš koji je iznos preostalog kredita i količinu obavljenih poziva.

Pay4Lead

Novi, djelotvorni i profilirani Leadovi, dostupni u ponudi ključ u ruke.

Ako ti je rezultat bitan, prepusti nama planiranje strategije za stjecanje Leadova. Ti se jedino moraš pobrinuti da ih dobiješ i pretvoriš u klijente. 

Pay4Lead je prepaid, nadoplativa usluga koja nudi garanciju povrata neisporučenih Leadova.

Kada zaprimimo zahtjev za Leadom, analiziramo sektor, odredišno tržište, ciljanu skupinu i u potpunoj slobodi procijenimo najprimjerenije alate, djelotvoran mix tradicionalnih alata i novih digitalnih kanala.

Sastavljamo ponudu po Leadu, koji se plaća unaprijed, ali uz garanciju povrata neisporučenih Leadova.

Klijent se nastavlja posvećivati svom poslu, bez brige o aktivnostima i strategijama marketinga koje se u međuvremenu odvijaju. Dovoljno je samo pričekati rezultat.

Unutar najviše 6 mjeseci isporučujemo klijentu zatražene Leadove, ili u suprotnom vraćamo preplaćene ili ne generirane.

WebCare

Preuzmi potpunu brigu o svom imidžu na tržištu. Sve usluge u jednom paketu.

Usluga WebCare za tvrtke cilja na ostvarivanje rezultata , bilo leada, zakazanih sastanaka, prisustva ili popularnosti na webu, koristeći komunikacijske kanale na internetu i Digitalni marketing u sinergiji s uslugama Inbound upravljanja.

Dakle, koristit ćemo Facebook, Instagram, Google AdWords i Landing Page za oglašavanje tvojeg poslovanja i generiranje kontakata. Istovremeno korisnici će se služiti besplatnim telefonskim brojem, CallMeBackom, Chatom ili Online Modulima za komunikaciju s našim inbound servisom koji će ih pretvarati u kontakte.

Ovdje ćeš naći sve usluge u 1 paketu!

Zatraži besplatnu ponudu