fbpx

Outbound usluge

Ove usluge podrazumijevaju sve vrste odlaznih poziva i poruka koje mogu zatrebati jednoj tvtki. Od anketa i telemarketinga, do poziva na događaje i opomena neplatišama. Usluga se može provoditi redovito ili po potrebi, krakto, srednje ili dugoročno.

Telemarketing

Telemarketing je personalizirana komunikacija s kontaktima, koja često nadmašuje sve ostale oblike marketinga jer omogućava trenutno dostupnu povratnu informaciju. Kroz direktan kontakt ovaj pristup razvija odnose s kontaktiranom osobom i pretvara ju u potencijalnu stranku.

Usluge kontakt centra

Kupac će možda zaboraviti što ste mu točno rekli, ali zauvijek će pamtiti osjećaje koje ste mu pružili!

Inbound usluge

Prednosti kontakt centra:

 - nemate inicijalnih ulaganja u infrastrukturu 
- ne trošite kapacitete na organizaciju i ljudske resurse 
- nema troška opreme 
- štedite vrijeme

Usluge korisničke službe

Rješavamo sve vrste dolaznih poziva, chatova i mailova prema vašim željama i potrebama. 

Naši operateri mogu preuzeti: sve zahtjeve višak poziva na koji ne stignete odgovoriti ili pozive izvan vašeg radnog vremena.

Vrijeme i opseg izvođenja usluge oblikuju se individualno prema vašim potrebama.

Pružanje pouzdanih informacija klijentima, stvarajući pritom ugodno i poticajno radno okruženje svojim zaposlenicima. Kako bi opravdali povjerenje koje nam klijenti iskazuju, držimo do najviših profesionalnih standarda isporučujući inovativna i sofisticirana rješenja.

Survey

Istraživanje
tržišta

Svrha istraživanja tržišta je prikupljanje podataka i informacija koje su neophodne za planiranje, organiziranje i kontrolu procesa poslovanja. O njima ovise ključne odluke koje vašu tvrtku mogu dovesti do uspjeha ili neuspjeha. Stoga naš kontakt centar nudi uslugu istraživanja koja pokriva sve potrebe- od definiranja cilja i plana akcije, prikupljanja primarnih i sekundarnih podataka, njihove obrade i analize sve do sastavljanja izvještaja i savjetovanja. Vaša tvrtka dobiti će najbolje informacije za poslovanje uz našu potporu.

ZATRAŽI PERSONALIZIRANU PONUDU

Customer Service

Predstavnici službe za korisnike zaposleni su u tvrtkama i organizacijama koje prodaju proizvode ili nude usluge. Zaposlenici odgovaraju na pitanja o proizvodima, rješavaju probleme s narudžbama ili računima te pristupačno odgovaraju na pritužbe. Bez obzira na osobnu interakciju s kupcima, telefonom ili putem web chata, suradnik u korisničkoj službi mora biti strpljiv, obrazovan i snalažljiv.

 Područje savjetovanja 


Savjetnici mogu obavljati niz dužnosti koje se mogu znatno razlikovati ovisno o industriji. Ukratko, savjetnici pružaju stručna mišljenja, analize i preporuke organizacijama ili pojedincima na temelju vlastite stručnosti. Oni su u osnovi popravljači, služeći kao objektivni alati za rješavanje problema i pružajući strategije za sprečavanje problema i poboljšanje izvedbe.

 


Konzultantski poslovi često nude poslodavcima mogućnost nadopunjavanja postojećih članova tima s vanjskom perspektivom. Savjetnici mogu pomoći organizacijama da usmjere poslovanje, povećaju produktivnost, povećaju prihod i učine cjelokupne funkcije učinkovitijima u cijeloj organizaciji.  

Primarni razlog zbog kojeg tvrtke zapošljavaju konzultante jest taj što mogu posjedovati detaljno znanje o određenoj industriji ili problemu koji organizacija ima vlastito. Iskusni savjetnik često može posvetiti vrijeme i stručnost projektu koji zaposlenici zaposlenika jednostavno nemaju. 

iCom područja savjetovanja

Marketing

o Analiza ciljnog tržišta
o Pozicioniranje proizvoda/usluge
o Provjera i utvrđivanje najbolje cijene
o Analiza marketinških alata

Otvaranje tvrtke/aktivnosti u Hrvatskoj

o Projektiranjeo Individuacija idealnog teritorija
o Individuacija ureda/skladišta
o Pretraga i odabir osobljao Pravna podrška

Preseljenje proizvodnje u Hrvatsku

o Projektiranjeo Individuacija idealnog teritorija
o Individuacija ureda/
o Pretraga i odabir osoblja
o Pravna podrška

ZATRAŽI PERSONALIZIRANU PONUDU

Čemu služi?

Generiranje sastanaka za prodajne mreže ili komercijalne mreže, generiranje potencijalnih kupaca, kvalifikacija potencijalnih klijenata, unakrsna prodaja u bazi podataka kupaca, oporavak kupaca.

Marketing

Marketing se odnosi na sve radnje gdje poduzeće privlači publiku na proizvode ili usluge tvrtke putem visokokvalitetnih kampanja. 
Cilj marketinga je pružiti samostalnu vrijednost potencijalnim kupcima i potrošačima putem sadržaja, s dugoročnim ciljem demonstriranja vrijednosti proizvoda, jačanja lojalnosti brenda i konačno povećanja same prodaje.

ZATRAŽI PERSONALIZIRANU PONUDU

SEO OPTIMISATION


SEO Optimizacija Web Stranice pomaže vašem brandu, proizvodima i uslugama prikazati se na najboljim organskim pozicijama u trenutku kada potencijalni kupci na Google tražilici traže proizvode i usluge koje vi nudite. SEO optimizacija je nešto što si ne možete dopustiti ne imati ukoliko želite biti viđeni na internetu kada potencijalni kupci traže vaše proizvode i ukoliko želite ozbiljno povećati svoju prodaju. Mi Vam pomažemo da ostvarite najbolje pozicije prilikom internet pretraga, povećate promet na svojim web stranicama, smanjite troškove oglašavanja te nadalje uspješno poslujete.

E-commerce korisnička služba

Služba za korisnike e-commerce pružiti će vašim klijentima potpunu uslugu uz minimalni trošak. Vaši klijenti će u svakom trenutku moći provjeriti narudžbu kao i praćenje iste te riješiti nedoumice. Brinemo o svim vrstama dolaznih poziva, chatova i mailova.

E-commerce kompletna usluga.

Kada razmatramo E-commerce u kontekstu Shop-care usluge, mi svojim klijentima nudimo cjelokupnu brigu o njihovom online shopu. Od komunikacije sa klijentom prije, za vrijeme i poslije prodaje te ćemo voditi brigu o ažurnosti podataka.
Vašu uslugu E-commerce-a možete prepustiti nama jer nakon više od 10 godina iskustva u uslugama podrške prodaje zasigurno vam možemo pomoći. 
Pomoći ćemo vam s odlukom kome želite prodavati, mi ćemo odabrati platformu za web trgovinu, osmisliti ćemo i dizajnirati web trgovinu prema vašim željama i već postojećem brendu te vam sugerirati sve oko odabira plaćanja, povrata i dostave.

E-commerce

Što je E-commerce? 

Kada bismo ovaj naziv prevodili na hrvatski, doslovni prijevod bi bio „elektronička trgovina“. Zapravo je to kupnja preko Interneta, što je danas najbrži i najjeftiniji način kupovine određenog proizvoda. Te se pojam E-commerce uzima kao sinonim za online shopping.

ZATRAŽI PERSONALIZIRANU PONUDU
saznajte više
CroatianEnglishItalian