Skupština talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj

Skupština talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj

iCom – Digital Contact Center i Lead Generator, s operativnim sjedištima u Puli i Grandateu – sudjeluje na Skupštini Udruge talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj (UTPUH) koja se održava dana 20. srpnja 2017. u 17.00 sati u sjedištu  PBZ-a, Radnička 44 u Zagrebu.

UTPUH je 2014. godine osnovao Savjetodavni odbor talijanskog poduzetništva u Hrvatskoj te je udruga  registrirana i priznata u Hrvatskoj kao neprofitna pravna osoba. Ciljevi su joj razvoj i poboljšanje odnosa između talijanskih i hrvatskih poduzetnika, stoga se iCom službeno pridružio Udruzi, potpomažući tako dugotrajnu suradnju.

Povodom skupštine, iCom predstavlja članovima UTPUH-a i predstavnicima talijanskih i hrvatskih tvrtki nove mogućnosti u digitalnoj komunikaciji.

Počevši od vlastitih početaka i prvog pojavljivanja na tržištu, u prezentaciji se predstavlja napredak tvrtke i prednosti koje se ogledaju u novim digitalnim uslugama koje tvrtka stavlja na raspolaganje svojim klijentima te se izlaganje zaključuje predstavljanjem planova i projekata za budućnost, u kojoj se iComu predviđa daljnji nastavak rasta.