Misija i vizija

Cilj našeg klijenta postaje našom Misijom

Misija i vrijednosti

Cilj iCom-a je preuzeti Misiju naših klijenata i ostvariti ju u skladu s njihovim očekivanjima. Svaka naša aktivnost se temelji na njihovim željama, kako bi osmislili usluge u vidu ostvarenja zajedničkog cilja. Realizacija projekta i izvršenje plana reflektiraju se na zadovoljstvu naših klijenata, koji su ujedno i naš najveći uspjeh.

“Sredstvo se može usporediti sa sjemenom,
cilj sa stablom;
i između sredstva i cilja postoji ista neraskidiva veza
kao i između sjemena i stabla”

(Gandhi)

Kultura povratnih informacija

Kako radimo

Ljudski faktor je temeljan i ključan u svakom projektu koji uključuje usluge, stoga svaka radna filozofija predviđa dodjeljivanje svakog zasebnog projekta jednom Project Manageru, koji djeluje u interakciji s klijentom. Svaka aktivnost se temelji na detaljnom studiju projekta, jednoj ili više provjera i, u konačnici, operativnoj fazi.

Operativna faza je dio protokola koji podrazumijeva unaprijed određeno nadgledanje i nadzor, a pridodaje posebnu važnost povratnim operativnim informacijama. Kultura informacija se operativno prenosi na zajedničku, redovitu i dnevnu praksu.

Djelatnici podrške proaktivno dojavljuju povratne informacije kako bi pospješili rad podrške i tako osigurali konkretnu motivaciju u širenju osjećaja zadovoljstva pri obavljanju svog posla na najbolji mogući način. Povratne se informacije skupljaju zahvaljujući nadzorima.

Kultura povratnih informacija jača odgovornost i uključuje djelatnike u kampanje, donoseći pozitivnu i motivirajući radnu klimu koja stvara obostranu i stimulirajuću razmjenu informacija, potičući rad u teamu. Strast i briga dio su našeg rada kako bi svaka dodijeljena aktivnost bila jedinstvena.

 • 1

  Klijent

 • 2

  Project Manager

 • 3

  Studija

 • 4

  Projektiranje

 • 4

  Test

 • 5

  Operativna faza

 • 6

  Povratna informacija

Naše vrijednosti

Vizija

iCom  je talijanska tvrtka s internacionalnim pristupom, partner koji pametno koristi provjerene alate i nove tehnologije, često ih spajajući kako bi ponudio klijentu prigodna rješenja, a svojim inovacijama predvidio potražnju tržišta.

Prava vrijednost iComa su ljudi koji je čine i koji dijele iste vrijednosti i ciljeve.

UČINKOVITOST

Resursi i potrebe naših klijenata nisu samo prilike, već i mogućnosti za stvaranje vrijednosti.

BRIGA

Naš je tim sačinjen od kreativnih, motiviranih ljudi, usmjerenih prema korisnicima. Naši su klijenti samo krila naših projekata.

LJEPOTA

Komunikacija i strategije okrenute su stvaranju jedinstvenog i pozitivnog iskustva jačajući učinkovitost trajnog rezultata.